omradet-head-image1

En livsstil för
ditt och naturens
välbefinnande.

Attraktiva Storsjö Strand är ett bostadsområde som är perfekt placerat för det moderna livsstilsboende som Sjöbodarna erbjuder. Det centrala läget gör det enkelt att leva, med gångavstånd till allt ifrån service och arbete till restaurangliv och caféer. Med bara några meter till Storsjöns alla möjligheter ingår vatten som en självklar del av livet. Sommarhalvårets båtliv dyker snabbt upp på näthinnan, där spontana dagsutflykter lätt blir något du vänjer dig vid. Men Storsjön erbjuder ju minst lika mycket under vinter-halvåret. Med skridskor och skidor alltid nära till hands, ligger sjöns alla friluftsalternativ mitt framför dig. Storsjö Strand brukar beskrivas med orden ”Bo inne –
lev ute” och med din utgångspunkt i Sjöbodarna blir den devisen snabbt verklighet.

 

SLAPPNA AV UNDER LEDIGA STUNDER
Vid vattenbrynet har du tillgång till Sjöbodarnas eget strandhus, som har alla förutsättningar att bli ditt nya favoritställe för avkoppling och umgänge. Varför inte bjuda in till after work och en bit mat, eller gemensamma trivselkvällar med dina grannar? I huvudbyggnaden ingår det dessutom fri tillgång till både gym och bastu, för att det ska vara enkelt att hålla kroppen i trim.

DU VÄLJER VARDAGENS KARAKTÄR
Livsmiljöerna i och kring Sjöbodarna har utvecklats för att du enkelt ska hitta din egen avvägning mellan socialt umgänge och privat avskildhet. Här finns rum för både mysig avskildhet i hemmet och närhet till gemenskap med andra. I den egna lägenheten känner du dig lika hemma inomhus, som i den privata utemiljö som skapas på den väl tilltagna balkongen. Den vackra innergården är ritad av en landskapsarkitekt och bjuder in till såväl spontana möten som gemensamma sammankomster med dina favoritgrannar. Tack vare en speciellt utformad ”rain­garden” tas dagvattnet om hand och utemiljöns trivselfaktor ökar.

Du vill ha nära både till det du behöver i vardagen och det som sätter lite extra krydda på livet. I livsmiljöer som lever upp till din standard, utan att för den skull andas överdådig lyx. Alldeles lagom, precis som du vill ha det. Dessutom är det ett boende där byggnadskonstruktionen går hand i hand med din personliga solidaritet med vår gemensamma miljö.